DRUIJFF RACING

Erwin Druijff

Druijff Racing is in 2018 opgericht door Erwin Druijff.

Groot gekomen in de werkplaats tussen auto's en motoren was

het al snel duidelijk dat daar zijn toekomst lag.


Vanaf 17 jaar begonnen als coureur in de brommerrace en

doorgestroomd naar het ONK Supersport en later

Supercup1000. Na jaren werkervaring, bij een sportwagen fabrikant en in de racerij, te hebben opgedaan gebruikt hij zijn ervaring vandaag de dag om andere rijders en teams te ondersteunen in de racerij, circuitrijden en uiteraard het leveren van kwaliteits onderdelen en diensten voor motorfietsen.


Eind 2020 is Druijff Racing verhuisd naar een nieuwe locatie in Lunteren en van hieruit wordt het bedrijf en een raceteam gerund.

Met dit raceteam is twee maal op rij het Nederlands Kampioenschap in de Superbike klasse behaald met rijder Wayne Tessels.


ONZE DIENSTEN

Verkoop

Nieuwe & gebruikte motoren


Of je nu opzoek bent naar een gebruikte straat motor, of compleet opgebouwde race motor. Je vind de juiste bij Druijff Racing!


Vind jouw droommotor hier >

Tuning

Werkplaats & ecu flash


Voor het afstellen en stylen van jouw circuit- of straat motor ben je bij ons aan het juiste adres! Ook voor onderhoud ben je bij ons welkom.


Meer informatie >

Race

On-track service


Het opbouwen en onderhouden van race/circuit motoren is toch wat anders dan van straat motoren. Ook naast de baan kunnen wij hulp bieden.


Meer informatie >

Waarom Druijff Racing?

Druijff Racing is klantgericht, denkt mee en geeft eerlijk advies.

Met jarenlange ervaring in racerij, testbankwerkzaamheden en het afstellen van motorfietsen hebben we een werkwijze die gericht is op de juiste prijs/kwaliteit verhouding voor verschillende wensen.